У вівторок, 16 березня, майже по всій Україні небо затягне хмарами, місцями погода буде дощовою. У той же час температура повітря переважно буде високою.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, опади охоплять всі західні та південні області країни. В решті частини Україні без опадів.

Найхолодніше буде на Заході. Так, на Буковині та Прикарпатті температура повітря опускатиметься до +2 +4 градусів. У Центрі та на Сході стовпчики термометрів сягатимуть приблизно +6 +9 градусів.

Найтепліше буде традиційно на Півдні України. Зокрема, на Миколаєві прогнозують +9 +11 градусів.

У Києві у вівторок буде сухо і тепло – +7 +9 градусів. Пориви вітру сягатимуть 7-11 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що західна і південна частини України перебуватимуть під впливом циклону Marius. Його атмосферні фронти зумовлять дощ з мокрим снігом.

Діденко прогнозує, що весь тиждень буде прохолодним, вологим і вітряним.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять протоієрея Петра Турчанінова. У колишні часи помітили, яка середина березня – таке і літо. З цього дня для городників починається підготовка картоплі на посадку.

погода на 16 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.