Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" Сергій Бабкін частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 430 тисяч чоловік.
А зараз він виклав бекстейдж з репетиції з командою "Ветерани космічних військ" до виступу на "Лізі сміху". Бабкін вирішив зніматися з голим торсом під пісню Брітні Спірс "Oops!...I Did It Again".

"Всі вже подивилися наш номер з @veterany_kosmicheskih_voysk на @ligasmeha ❓ ❓ ❓ хто не встиг, обов'язково гляньте! Обожнюю цих хлопців! Дивіться, які красунчики! Все, як на підбір!🕺 @ ven4os @ vladkuran @ damnitskyi 💙 а від мене ловіть бекстейдж 😆 і скупайте в лайках цих сексі-гігантів😂", - написав Сергій Бабкін у підписі до публікації.

"Чого хлопці у футболках? Не порядок🤗", "Супер❤️❤️❤️❤️❤️", "ТОВ але так прикольніше)))", " Звичайно🔥 😂", "Ви неймовірні😀", "Оператор так лежить)", "Чудики😂", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "Як утримати?". У програмі марафону від Сніжани Бабкіної будуть дані відповіді на питання, які так хвилюють жінок у відносинах з чоловіками.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергія і Сніжану Бабкіних підловили на нещирості: "Перегравати"

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Знай.ua писав, "прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу: "Здалося кінцем світу"