Учасниці "Холостяка" з головним героєм Михайлом Заливако розповіли про свої професії.

На романтичний проект" Холостяк-11 " за серце Михайла Заливако прийшли боротися 29 красунь. І Жодну з них він не вигнав з першої вечірки і вирішив поспілкуватися з кожною.

Ведучий проекту Григорій Решетник прийшов в будинок до учасниць і за допомогою гри дізнався, чим займаються дівчата в реальному житті і з якими труднощами стикаються.

Блогер Надін зазначила, що її дратує, коли Instagram з оновленнями глючить.

"У мене прекрасна робота, насправді. Я блогер, яка займається інфлюенс-маркетингом. Мене всі знають. Я можу собі дозволити все і зробити все. Але популярність, кількість лайків мене не робить щасливою. Час мені любити і бути коханою", - каже Надін.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Не всі дівчата вірять в щирість блогерки і вважають, що вона дуже продумано підходить до проекту, адже це не перше реаліті, де вона бере участь.

Художниця Оля зазначила, що в її професії величезний ступінь свободи, не працюється без натхнення, а життя зводиться до пошуку сенсу.

"Я художниця, я пишу картини, розписую одяг, пишу книгу і вірші. Я вже знайшла свій сенс життя і він полягає в любові", - говорить Оля.

Учасниці вважають її космічною і не всі розуміють.

Крім них за серце Холостяка прийшли боротися власниця секс-шопу, Стюардеса, чемпіонка з бігу, дизайнер, менеджер в турагентстві, робить ювелірні вироби.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.