Українці просять повернути пільгу для населення на електроопалення. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

Петицію опублікували в понеділок, 15 березня. Ініціатором став Могилат Іван Григорович. Він запропонував не тільки повернути пільгу, як у 2015 році, а й зробити оплату першого обсягу від 100 кв, а не від 250 кв.

"Повернути пільгу для населення з електроопалення 3600 кв., (як у 2015 році) за місяць, замість 3000кв. і зробити оплату першого обсягу від 100 кв, а з 250кв., також пільгу населенню, яке проживає в 30-кілометровій зоні атомних електростанцій", - сказано в тексті петиції.

Автор також окремо зазначив, що важливо зробити оплату першого обсягу не від 100 кв, а від 250 кв.

"Повернути пільгу для населення з електроопалення 3600кв., за місяць, замість 3000кв. і зробити оплату першого обсягу від 100 кв, а з 250кв. А також пільги не газифікованих будинків, які споживають тільки електричну енергію", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Петиція, фото: https://petition.president.gov.ua/petition
Петиція, фото: https://petition.president.gov.ua/petition

Нагадаємо, уряд оновив порядок, згідно з яким надають допомогу по частковому безробіттю під час карантину. Тепер на неї можуть розраховувати і працівники-пенсіонери, передає Всеукраїнська асоціація пенсіонерів.

Кабмін змінив перелік осіб, на яких роботодавець зможе отримати допомогу по частковому безробіттю на час карантину згідно з Порядком надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2.

Раніше ми повідомляли, які послуги українці на карантині зможуть отримати онлайн, повний список.

Як повідомляв "Знай.uа", паливо і газ злетіли в ціні на карантині, українці вимагають перерахунку, не наїздишся.