З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються дивні події, прийшли дуже моторошні новини. Так, в столиці, в місті Москва "мисливець на відьом" жорстоко розправився з перехожим.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash", а також відео і фото, які опублікували користувачі мережі.

У ніч з 15 на 16 березня, приблизно о 02:00, 24-річний Микита Воробйов під'їхав на вулицю Довженка на каршерінгу. По дорозі до будинку він напав на чоловіка. Спочатку запинав його ногами, а потім дістав з рюкзака молоток і завдав їм близько 10 ударів. Жертва померла на місці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Микита Воробйов, фото: Telegram-канал " Mash"
Микита Воробйов, фото: Telegram-канал " Mash"

Після цього нападник зайшов у під'їзд будинку неподалік від місця вбивства. Там його і затримали. Хлопець повідомив, що полював на нечисту силу. Зараз він досі трохи не в собі. Відомо, що Воробйов приїхав до Москви з Пітера. Він займається відеопродакшеном, а раніше грав в американський футбол і навіть виступав за юніорську збірну РФ.

Микита Воробйов, фото: Telegram-канал " Mash"
Микита Воробйов, фото: Telegram-канал " Mash"

Також Telegram-канал "Mash" пише, що Микиту Воробйова затримали на квартирі друга. Після злочину хлопець пішов до нього додому. За словами знайомих, Микита - спортивний, жвавий хлопець, захоплюється американським футболом і нібито має якісь проблеми з психікою. Особу його жертви зараз встановлюють.

Пізніше з'явилася інформація, що "борець з нечистою силою" з Пітера стоїть на обліку ПНД з діагнозом "шизофренія". Микиту Воробйова привезли в Нікулінський слідчий відділ на допит.

Раніше повідомляли, "Зривав погони і тягав за форму": під Харковом неадекват влаштував копам кривавий "останній дзвоник".

Як повідомляв Знай.uа, нахабство і свавілля: нова поліція наочно продемонструвала, чому їх народна назва ніколи не помре, відео.

Знай.uа писав, голова хотіла подихати: неадектват пробив ножем свій череп і почав медитувати, відео 18+.