Відома українська естрадна співачка і акторка, 73-річна Софія Ротару, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться різними пубікаціями з особистого і творчого життя з численними шанувальниками.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився яскравий фото-колаж, на якому порівняли архівне фото знаменитості в молодості і зараз. Так, на кадрах видно, що незважаючи на різницю в більш ніж 40 років артистка дійсно виглядає дуже молодо.

До слова, сама Ротару стверджує, що не вдавалася заради такого результату до допомоги пластичних хірургів, а фанати зірки впевнені, що Софія Михайлівна просто винайшла еліксир молодості. Аудиторії виконавиці ж запропонували порівняти, наскільки сильно змінилася красуня за роки.

"Софія Ротару 1973 року й зараз ☀️

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фанати 73-річної співачки часто кажуть, що вона «винайшла» еліксир молодості. Мовляв, дивишся на її фото, різниця між якими понад 40 років, і не віриш.

Друзі, а яку пісню артистки ви любите найбільше? Пишіть в коментарях 💛"

Фолловери не пройшли повз: "Прекрасна в усі часи❤️"," Красуня! Талант! Наша гордість! ❤ ️ 👏 👏 👏 👏 ", "Всі найулюбленіші обожнюю її творчість❤️"," вона реально п'є еліксир молодості. Як можна так чудово і молодо виглядати в 70 років з гаком?😍😍😍😍😍😍😢", "Відмінний пластичний хірург у неї, гроші все вирішують!!!".

Нагадаємо, син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротару вирішила поділитися фотографіями розкішного будинку

Також Знай.ua писав, син Софії Ротару "присоромив" зіркову маму на очах фанатів.