Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24 - річна знаменитість оголосила радісну новину - виявляється, вона стане учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Зірка не тільки прийняла челендж, але і передала його своїм колегам - Сергію і Сніжані Бабкіним, акторці Дарії Рибак, шоумену Руслану Ханумаку і його дружині, блогеру Аліні Шаманській. На чорно-білому відео Мішель приміряла облягаючу блискучу водолазку і джинси із завищеною талією, пародіюючи культову виконавицю Ріанну під її хіт "Diamonds".

"Я приймаю #ліпсінкбатл_челендж та стаю участником шоу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я кидаю виклик @dashiki_rybak @snezhana_babkina @babkin_official @hanumak @shamankaa

До зустрічі на наймасштабнішому шоу зіркових пародій.

Приєднуйтесь до #lipsyncbattle_challenge та «ліпсіть» разом з нами: пародіюйте спів зірок, встигайте за словами пісні, копіюючи міміку та жести улюблених артистів.

Діліться своїми пародіями у соціальних мережах, ставте хештеги та відмічайте сторінку шоу"

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.