З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються досить дивні події, прийшли новини про "вищий пілотаж". Точніше кажучи про "висотне ширяння над землею". Повідомляється, що парашутист випадково зачепився за вертоліт і повис просто неба.

Про це стало відомо завдяки повідомленню і опублікованому відео Telegram-каналом "Life Shot".

Журналісти пишуть, що інцидент стався над російським містом Чита.

Дивну картину очевидці помітили близько 10:30 ранку: "Здіймаю голову і бачу кілометрах в двох над землею вертушку, але дуже дивну — з ниткою і крапочкою на кінці. Напевно обморозився. Швидкість вертушки кілометрів під 200. Нагорі за бортом мінус 20 точно, а це живе обмороження. Виникає маса питань: чому він не відстебнув парашут і не зістрибнув із запасним?".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також є інформація для тих, хто після перегляду відео почав перейматися за хлопця, який зачепився за вертоліт і не зістрибнув. За останніми даними, пілот вертольота зміг приземлитися так, що парашутист не постраждав.

Момент посадки вертольота, скріншот: YouTube
Момент посадки вертольота, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.

Як повідомляв Знай.uа, киянин заплатив 19 тисяч за власну смерть - "Робив це не вперше".

Знай.uа писав, українець зробив татуювання на висоті 4 кілометри і встановив рекорд - парашут, політ і голка в руці.