Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, на офіційному акаунті "Маски" в Instagram з'явився кумедний коротенький ролик, на якому зіркові детективи вгадували, хто ж ховається під маскою пухнастого різнобарвного Циклопа. Андрій Данилко припустив, що в наймилішому костюмі проекту - 24-річна підопічна Потапа Мішель Андраде і спробував знайти красуню в Instagram, прочитавши її нік mishvirmish, як "Мішміш вермішель".

Сам же виконавець не раз зізнавався в проблемах із зором і зазначав, що боїться робити операцію, а тому українці не на жарт розхвилювалися за Андрія Михайловича.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "лінзи, окуляри, зрештою операція лазерна ((блін не смішно", "бувають різні хвороби очей ,що операції не повертають зір.А Данилко класний 👍", " у Андрія проблеми із зором ще з юності, а операція це великий ризик в його випадку. Але він все одно найчарівніший детектив в цій команді!👍 😊 ", "Чому лінзи не носить?", "У Данилко зір поганий, не дуже смішно...😢😢😢".