Відома українська співачка, яка на даний момент проживає в Москві, Ані Лорак зачарувала шанувальників новим знімком в мереживній білизні.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька років тому Ані Лорак покинула Україну, щоб долучиться до російського шоу-бізнесу. Зараз співачка активно будує кар'єру в Москві, виховує дочку Софію і пару років тому заявила про нового коханого Єгора Гліба. Варто відзначити, що новий молодий чоловік молодший Кароліни на 14 років, а недавно в мережі з'явилися чутки про їх розставання.

Незважаючи на зайнятість, Ані Лорак приділяє масу часу шанувальникам в Instagram. Вона розповідає їм про майбутні пісні і кліпи і радує відвертими фотографіями. Цього разу так і сталося-співачка опублікувала спокусливий знімок в мереживній білизні.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кароліна постала в шовковій білій сорочці, яку приспустила з одного плеча, оголивши білизняний комплект з чорного мережива. Образ співачка доповнила безліччю кілець і яскравим макіяжем. Імпровізована зйомка відбувалася у ванній кімнаті, де можна побачити дорогу сантехніку і досить багато простору.

Під фото Ані Лорак написала кілька рядків з нової пісні "Наполовину": "Стань щасливішим, чуєш, але не за всяку ціну, якщо третій зайвий...".

Шанувальники присипали Кароліну масою компліментів в коментарях під фото, а деякі відзначили, що співачка готує для фанатів щось цікаве. У той же час хтось написав, що виконавиця перестала бути на себе схожа.

Нагадаємо, що розбита Ані Лорак натякнула на розставання з молодим бойфрендом: "залишаю в 2020".

Як повідомляв портал Знай.uа, у родині Ані Лорак поповнення: співачка показала 2-місячного малюка Тошеньку.

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак зізналася, як пережила зраду колишнього чоловіка Мурата: "розчарування, зради...".