Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на одній зі зйомок у фотосестудії в спокусливому вбранні. Так, артистка приміряла лише коротеньку дуту курточку яскраво-оранжевого кольору і високі чорні ботфорти на підборах, рекламуючи бренд одягу.

Красуня не упустила можливості продемонструвати ще й шикарну розтяжку, забравши ногу якомога вище, блиснувши пишними оголеними сідницями. Настя грайливо відкрила рот, написавши кілька рядків з вірша легендарного Володимира Висоцького "Ранкова гімнастика".

"Вдох глубокий, руки шире,

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не спешите, три-четыре!"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кумейко компліментами: "приголомшлива ! Я тепер мрію про таку форму і фотографії собі ❤️❤️🔥🔥🔥😍","Йоооооо 😮😮😮😮 😍🔥🔥🔥", "Ну ця прям персик", " красиві чобітки😂 😂 😂", " так Волочкова відпочиває. Дуже сильно вражає.😍 ", "Яяяк?)) Пластилінова...не ворона!)) Сойка!)🔥😂👏👏".