Слідчий комітет Білорусі передав справу щодо відомого співака Тіми Бєларуських в прокуратуру. Раніше його звинуватили в зберіганні та обігу наркотичних речовин.

Відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі відомства.

Відомо, що в січні поточного року в ігровому клубі був затриманий відомий співак Тіма Бєларуських (справ. ім'я - Тимофій Морозов). Поліція виявила у артиста 0,4 грама гашишу і 0,03 грама амфетаміну, про що раніше ЗМІ було невідомо. В ході розглядів Тіма Бєларуських став фігурантом кримінальної справи про незаконний обіг і зберігання наркотичних речовин.

Слідчий комітет Білорусі інкримінував Виконавцю частину 1 статті 328 Кримінального кодексу Білорусі (незаконні без мети збуту виготовлення, переробка, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів) і передав справу в прокуратуру.

Тіма Білоруських / фото : instagram.com/timabelorusskih
Тіма Білоруських / фото : instagram.com/timabelorusskih

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тімі бєларуських загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років, або позбавлення волі строком від 2 до 5 років. На даний момент до нього застосували запобіжний захід в якості застави.

Пост СК Білорусі в Telegram / скріншот
Пост СК Білорусі в Telegram / скріншот

Telegram-канал "Mash" також заявив, що виконавець досить швидко визнав свою провину і запропонував правоохоронцям угоду. Він пообіцяв відмовитися від підтримки протестів у Білорусі проти режиму Олександра Лукашенка в обмін на пом'якшення запобіжного заходу і зниження розміру вилучених наркотиків (з 2 кілограм до 0,4 грам гашишу).

Пост Mash в Telegram / скріншот
Пост Mash в Telegram / скріншот

Пост Mash в Telegram / скріншот
Пост Mash в Telegram / скріншот

Нагадаємо, що Білоруський співак Макс Корж закликав зупинити протести і нарвався на жорстку критику: "що ж ти, фраєр, здав назад?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес розповів про найкращий наркотик у житті.

Також Знай.uа писав, що дочка кримінального авторитета і кохана Гуфа: з яким "вантажем" Кеті Топурія зустріла свій 34 день народження.