У російському місті Санкт-Петербург екстремал вирішив випробувати удачу, стрибнувши з моста на мотузці, яку зачепив за сідниці.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Двач".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Санкт-Петербург, Російська Федерація. Відчайдушний хлопець вирішив привнести фарб в і без того небезпечний вид спорту роупджампінг. Зазвичай, страховка для роупджампінга кріпиться навколо тіла, щоб зменшити ймовірність нещасних випадків, однак петербуржець пішов більш оригінальним шляхом, закріпивши мотузки за сідниці.

Він причепив чотири мотузки від страховки за дві сідниці за допомогою своєрідних гаків. При цьому, екстремал убезпечив себе додатковою страховкою навколо пояса. Незважаючи на холодну погоду, хлопець практично відмовився від одягу, надівши лише штани і стрінги, щоб сідниці залишилися голими.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Стрибав петербуржець зі старого моста, а висота його стрибка становила 27 метрів. Коли хлопець полетів вниз, то було чутно, що гаки на сідницях доставляють йому біль. Інструктори, які залишилися нагорі, намагалися докричатися до екстремала, щоб той підтягнувся на тросі, послабивши тим самим натяг.

Чим закінчився такий екстремальний вид спорту - не повідомляється.

Нагадаємо, що чоловік у Туреччині стрибнув зі скелі на честь Дня народження, проте стрибок виявився останнім у його житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин пішов з гостей по мотузці з простирадлом-головою об камінь, і в морг.

Також Знай.uа писав, що стали відомі обставини загибелі двох 17-річних підлітків, які в російській столиці викинулися з 14-го поверху багатоповерхового будинку.