Знаменитий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне здивував багатомільйонну армію шанувальників архівним знімком в Instagram.

Так, на своїй сторінці в соцмережі 74-річний зірка "Рембо" і "Роккі" розмістив дивну фотографію, якою з ним поділився його хороший друг. У кадрі зображений 19-річний Сталлоне, що піднімає над головою свого друга.

На фото актор позує з оголеним спортивним торсом. Тоді у Сильвестра ще не було таких приголомшливих біцепсів, які він демонстрував у культових фільмах, але він якраз йшов до своєї мети.

За словами Сталлоне, таким чином він тренувався, коли не було можливості піти в спортзал.

"Хороший друг надіслав мені цю стару фотографію, коли мені було 19 років. Кумедно, коли я не міг піти в спортзал, я піднімав щось, просто щоб потренуватися! Шалено, правда?" - зазначив у підписі "Рембо".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Сильвестр Сталлоне, фото з Instagram

До речі, коментатори оцінили почуття гумору і цілеспрямованість кумира.

"Сподіваюся, ти не задушив його!", "Ви – легендарна людина, яка привела в спортзали тисячі людей", "Дракон", "Браво! Захоплююся вами", - написали користувачі соцмережі в коментарях.

Нагадаємо, раніше гаряча донька Сильвестра Сталлоне виставила спокусливу фігуру напоказ.

Як повідомляв портал Знай.uа, 22 вересня 2020 року у віці 98 років померла мати голлівудського актора Жаклін (Джекі).

Також портал Знай.uа писав, що у мережу злили відверті фото доньок Сильвестра Сталлоне.