У середу, 17 березня, майже по всій Україні прогнозується хмарна і дощова погода. Лише в Чернігівській області ненадовго вийде сонце.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, дощі та місцями мокрий сніг накриють майже всі регіони країни. В Україні температура коливатиметься в межах +3 +7 градусів.

Трохи тепліше в південних областях, в Криму і в Миколаївській області – +8 +10, у Запорізькій та Херсонській областях – +9 +11. Виняток – Одеська, тут стовпчики термометрів піднімуться до +5 +7 градусів.

У Києві в середу вдень можливий дощ. Температура повітря в столиці складе близько +5 +7 градусів.

"Середа в Україні визначатиметься капризами й бажаннями південного циклона, який зараз насолоджується видами Чорного моря. Цей циклон разом із атмосферними фронтами, викручуючись проти годинникової стрілки - як це буває зазвичай у циклонів – захоплюватиме завтра у свою вологу хмарність значну частину території України", – написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

17 березня відзначається день пам'яті преподобного Герасима Йорданського. Якщо грач прилетів, через місяць сніг зійде. Коли грак з землі хворостину піднімає-Сонячне літо обіцяє. Якщо граки кричать, значить погода скоро зіпсується.

погода на 17 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.