Відомий голлівудський актор Елліот Пейдж, який раніше був Еллен Пейдж) став першим чоловіком-трансгендером на обкладинці журналу Time.

Американський журнал вперше помістив на обкладинку чоловіка-трансгендера-Еліота Пейджа. У грудні 2020 року він здійснив камінг-аут, заявивши про зміну статі. Крім цього, актор дав інтерв'ю журналу Time, в якому розповів про становлення себе як чоловіка.

Елліот Пейдж почав свою акторську кар'єру ще в 10 років і був змушений носити довге волосся і виглядати "певним чином" незважаючи на те, що вже тоді позиціонував себе як чоловіка.

Особливо важко Еліоту довелося після ролі у фільмі "Джуно", який надалі отримав "Оскар". Пейджу було неприємно, що преса приділяє багато уваги його зовнішності. Йому непросто давався перегляд фільмів з власною участю, особливо тих, де він грав жіночні ролі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я не впізнавав себе. Довгий час я навіть не міг дивитися на свої фото", — зізнався Елліот.

У 2014 році актор заявив світу про свою гомосексуальність, а вже в 2018 році зіграв весілля з хореографом Еммою Портнер. З тих пір він почав носити чоловічі костюми на заходи і зробив чоловічий гардероб обов'язковою умовою його участі у фільмах. І тим не менш, розбіжності з самим собою не пішли, а ще й загострилися після розставання з дружиною.

У 2020 році він остаточно заявив, що сприймає себе як чоловіка, від чого в його бік посипалося безліч засуджень і слів підтримки. Наступним етапом становлення стала пластика грудей.

Актор підкреслив, що трансгендерність не обов'язково передбачає операції: деяким людям це не потрібно, деяким — недоступно. Самому Пейджу маммопластика допомогла остаточно прийняти себе; за його словами, вона не тільки змінила, але і врятувала його життя.

Нагадаємо, що трансгендер з обкладинки Tatler жорстко поплатився за притиснутого до голих грудей немовляти: "я не живу...".

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий рестлер оголосив себе трансгендером: бої в рингу змінилися на макіяж.

Також Знай.uа писав, що трансгендерний актор Елліот Пейдж вперше здався публіці-у підлітків новий краш.