Стало відомо про те, що зміїний ловець виявив на даху будинку в Голд-Кості десятки зміїних шкур.

Таким чином повідомляється, що чоловік зробив страхітливе відкриття. На даху будинку він виявив більше 50 змій, і при цьому, жодна з них не була живою.

Ловець змій рід Ньюелл прибув до будинку в Керрамбіні, де і був вражений. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він опублікував фотографію, яку підписав: «зміїні шкури в достатку».

Самі власники нерухомості були також шоковані. Вони тільки недавно сюди переїхали, і мабуть це був такий подарунок на новосілля.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ньюелл заявив, що там були шкури різних видів змій, включаючи пітонів і звичайних деревних змій.

Шкури змій, фото: скріншот Facebook
Шкури змій, фото: скріншот Facebook

«Я ніколи не бачив нічого подібного, я був на досить багатьох дахах, і найбільше, що я бачив до цього, було, може бути, чотири або п'ять, так що це був величезний стрибок» - ділиться своїми емоціями ловець змій.

Справа в тому, що цілком ймовірно минулі власники тримали птицю, а це могло залучити спочатку мишей, а потім вже і змій.

Нагадаємо, на відео потрапила запекла сутичка леопарда з пітоном. Бій леопарда з пітоном також сфотографував Канадський фотограф Майк Велтон, який опинився на місці подій.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянин вигуляв "шикарну кицьку", мережа кипить.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік вигуляв "кровожерного" улюбленця в столиці.