Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стане учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артистка пародіюватиме культову співачку Адель, відому своїми хітами "Someone Like You", "Rolling In The Deep", "Skyfall" і багатьма іншими. За перемогу з Лесею побореться 63-річний Павло Зібров, який з'явиться на сцені в образі легендарного соліста групи "Queen" Фредді Мерк'юрі.

На офіційному акаунті "Ліпсінк батл" в Instagram з'явився фото-колаж з Лесею і самою Адель, де аудиторії запропонували порівняти, наскільки сильно стилістам, гримерам і самій Нікітюк вдалося повторити образ виконавиці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зірка приміряла довге темно-синє плаття, суцільно розшите блискучими паєтками, вечірній макіяж з довгими накладними віями і навіть візуально збільшила бюст, щоб відповідати фігурі Адель. До слова, сама Адель після розлучення з чоловіком кардинально схудла, чим надихнула мільйони фанатів по всьому світу.