60-річний радянський і російський композитор, Народний артист РФ, виконавець і актор Ігор Ніколаєв частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.
8 жовтня 2015 року на світ з'явилася його дочка, названа Веронікою. Він періодично ділиться матеріалами, де фігурує дівчинка. Наприклад, якось він сфотографувався з нею в порожньому концертному залі і розповів про те, що "давним-давно" в такі приміщення дозволялося приходити людям.

Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією та донькою Веронікою, фото: Instagram
Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією та донькою Веронікою, фото: Instagram

А зараз Ігор Ніколаєв поділився милою відеозаписом, на якій зображена Вероніка, що займається волоссям виконавця.

"Вранці головне - бути причесаним!😂❤", - написав у підписі до публікації він.

"Ось чиї очі у донечки!!!! Тільки розгледіла....", "У Вас класний стиліст! Милашка! Красуня! 👏👏👍👍😍😍❤❤", "Заботушка 😍", "Турботлива донечка!!! Найбільша любов!!! 👏 👏 👏 ", "Свій стиліст в сім'ї це круто👍", "😂😂 правильно, тато завжди повинен бути красивим і причесаним!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Ігор Ніколаєв)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ігор Ніколаєв)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Миколаїв спантеличив шанувальників сімейним фото: "Де дружина, а де дочка?"

Як повідомляв "Знай.ua", вже не вип'єш за любов — Кіркоров переплутав Миколаєва: "З Днем Народження, Моцарт"

Знай.ua писав, Королеву остаточно забув: Миколаїв зізнався в почуттях до Лоліти