Відома українська співачка Jerry Heil розповіла про втрату голосу. Як це сталося, і як потрібно чинити в таких випадках.

Про це дівчина розповіла в новому пості на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що за словами Яни, так звуть дівчину в житті, вона абсолютно здорова, а втрату голосу відносить до психоматики. Іншими словами, це сталося через сильний стрес.

Над ментальним здоров'ям вона не встигла попрацювати, це і вилилося в таку проблему. Сходивши до психолога вона зробила головний висновок: потрібно розповідати друзям все те, що у вас на душі, адже на те ви і дружите.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пост Jerry Heil, фото: Instagram
Пост Jerry Heil, фото: Instagram

Jerry Heil, як вона сама зізналася в пості, допустила помилку і закрилася в собі. Накопичила в собі не проговорене, і спочатку коротко стиснуло шию, а через кілька днів пропав і голів.

"Все, що поки можу – нюхати анісове масло і просити вас не повторювати такі трюки в домашніх умовах. Тому батьки вчили бути милими ДО ІНШИХ, і чомусь не до себе " - сказано в повідомленні.

До посту співачка прикріпила відео зі столичної підземки. Вона стоїть в масці, а потім зняла її. Це було зроблено навмисне, щоб донести людям, що так робити не можна. Це може бути небезпечно не тільки для вас, але і для оточуючих.

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла про темну сторону слави

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil порівняла себе з Аллою Пугачовою

Також Знай.ua писав, Jerry Heil похвалилася своїми "веганськими" ногами:"заслуговують ваш пандій лайк".