Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила погостювати в рідну Одесу, адже не бачилася з близькими майже півтора року. Так, артистка крім спільних знімків з сім'єю повідомила численним шанувальникам в Сторіс ще й неприємну новину - виявляється, у Регіни є невиліковна хвороба, за допомогою в вирішенні якої красуня звернулася в одну з приватних клінік.

Зірка зазначила, що на коліні у неї утворилася біла плямочка, а лікарі вже встигли визначити, що це вітіліго (патологія, яка характеризується знебарвленням епідермісу, назавжди залишаючи на шкірі білі плями).

Для лікування Тодоренко запропонували вколоти плазму. Ведуча сподівається, що їй процедура допоможе, ну а якщо ні - вона може відбирати славу у найпопулярнішої моделлі з вітіліго - Вінні Харлоу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Друзі мої, я забула вам сказати - У мене ж якась є невиліковна хвороба, яку сьогодні я буду лікувати

. Невиліковна, але я все-таки намагаюся її усунути. Ось тут у мене таке біла пляма виникла, зараз її побачите...

Ми будемо вколювати туди плазму... Будемо сподіватися, що мені це допоможе.

Або я можу бути як модель та відома, у якої теж вітіліго, правильно?"

instagram.com/reginatodorenko/