Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят", яка за короткий час встигла стати хітом. Так, артистка виставила забавне відео під свіжий трек, позуючи в їх з чоловіком Потапом заміському будинку і демонструючи свою розкішну гардеробну, суцільно обвішану вбраннями і заставлену стильним взуттям.

Красуня спочатку була без краплі макіяжу, з зібраним в недбалий пучок волоссям і в теплому махровому халаті, проте швидко перевтілилася, адже її нібито покликали гуляти подружки.

Зірка лише встигла надіти на голову яскраво-червоні футуристичні окуляри, після чого постала в спокусливому образі: джинсах із завищеною талією, пухнастому міні-топі чорного кольору і зачіскою з двома грайливими хвостиками. При цьому Настя не упустила можливості блиснути стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Коли вирішила залишитися вдома, але подзвонили подруги і покликали тусити" 🤪 💃 🏻
А як би ви назвали це відео?

#ДевочкиРулят 👭🤟
Прем'єра кліпу вже завтра! 🔜"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.