Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явилося спокусливе відео, яке раніше знаменитість виставляла до себе в Сторіс. Так, артистка робила селфі, готуючись до чергових зйомок, імовірно, в шоу пародій "Ліпсінк батл", ведучою якого є разом з продюсером і репером Потапом.

Красуня приміряла досить пікантне вбрання, що складається з ніжно-рожевого топа з глибоким декольте і широких джинсів із завищеною талією і золотим ремінцем.

Жіночний образ зірка доповнила незвичним для себе "ляльковим" макіяжем з ніжно-рожевою помадою на губах і котячими стрілками на повіках, зібравши довге золоте волосся назад в об'ємну зачіску. При цьому Тіна грайливо продемонструвала пишні груди, як би випадково опустивши камеру трохи нижче.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи кумира компліментами: "😍 😍ех красуня красива Тіна😂", "все так рожевенько і мило....", "Тіна красуня❤️", " @tina_karol, такі *очі* красиві😀 😀 😀".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату