З сусідньої Російської Федерації пришили доволі тривожні новини. Так, в Курській області мати облила свого 8-річного сина автомобільним паливов та підпалила. Хлопчика терміново відвезли до лікарні з 60% опіками тіла.

На жаль, вночі у дитини зупинилося серце. Жінку одразу ж затримали поліцейські.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Life Shot".

Також про даний інцидент офіційно повідомила прес-служба обласної адміністрації. За їх інформацією, все сталося приблизно о 20:00 на городній ділянці біля будинку сім'ї. Місце інциденту - селище Заріччя.

Горе-мати із Заріччя, фото: Telegram-канал " Life Shot"
Горе-мати із Заріччя, фото: Telegram-канал " Life Shot"

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

31-річну Анастасію Бауліну (на фото) розлютило, що син розповів чоловікові про її зраду. За пару днів до події хлопчик підійшов до вітчима і повідомив, що у його мами був інтимний зв'язок з іншим чоловіком на прізвисько Хохол.

Бауліна з дітьми, фото: pdmnews
Бауліна з дітьми, фото: pdmnews

"За інформацією Курської обласної клінічної лікарні, хлопчик, якого доставлено з великими опіками тіла з Залізногірська, на жаль, помер. У трагедії розбираються правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні прес-служби в Telegram.

Лікарня, скріншот із відео
Лікарня, скріншот із відео

Раніше в цей же день повідомлялося, що дитину прооперували. Хлопчика планували доставити в одну з медустанов Нижнього Новгорода для подальшого лікування. Про те, що в Курській області жінка облила дитину горючою речовиною і підпалила, стало відомо 17 березня.

За даними слідства, в 15 березня ввечері 31-річна жінка під час сварки зі своїм восьмирічним сином у дворі будинку облила його паливно-мастильним матеріалом і підпалила. Після цього, "усвідомивши скоєне", вона збила полум'я і викликала швидку допомогу.

Хлопчика було госпіталізовано з опіками третього ступеня. Слідчі органи порушили кримінальну справу. Підозрювану затримано, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Раніше повідомляли, крик душі матері тяжко хворої дитини змусив плакати всю Україну: "Народився не в тій країні".

Як повідомляв Знай.иа, українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "Показував геніталії, душив дітей".

Знай.иа писав, підозрюваний у вбивстві Маші Борисової нелюд виявився копачем могил: "Носився за мною з сокирою".