Стало відомо про те, чого хочуть отримати учасники шоу «Голос країни». Майбутні зірки української сцени зізналися про все на камеру.

Про це повідомили на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram. Вони опублікували новий ролик з учасниками.

Першими висловилися учасники команди Тіни Кароль Денис Калитовський і Віктор Никифоров.

Денис розповів, що в першу чергу від проекту хоче отримати аудиторію, яка буде слухати майбутні хіти хлопця, і якій це буде цікаво.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ось Віктор хотів би реабілітуватися. Він вже брав участь у сьомому сезоні проекту, і дійшов до другого етапу, але, прямо під час виступу забув слова.

Любов Дробина з команди Monatika також поділилася своїми амбіціями. Найважливіше для неї-залишитися в проекті якомога довше, так як там неймовірна атмосфера, а люди які поруч надихають на неймовірні речі.

Учасники не могли підібрати слів, коли розповідали про атмосферу і чудеса. Які відбуваються на проекті.

Нагадаємо, що вокальне шоу показують на телеканалі 1 + 1 щонеділі, о 21:00.

Нагадаємо, два підкорювачі жіночих сердець зійшлися в бою на "Голосі": Тіна Кароль в захваті.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Голос країни " перетворився на" Бійцівський клуб", Горбунов розкрив деталі:"серйозний виклик".

Також портал Знай.ua писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.