Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий знімок зі свіжої фотосесії на одній з вулиць Києва, примірявши стильне вбрання, що складається з сірої куртки-оверсайз, яскраво-червоного спортивного костюма і бейсболки. Так, артистка вирушила на прогулянку в один з сонячних весняних днів, тримаючи в руках масивну відеокамеру.

Красуня доповнила жіночний образ нюдовим макіяжем і грайливо відкрила рот, тримаючись рукою за паркан. При цьому зірка поцікавилася у численних шанувальників, що б ті змінили у своєму житті.

"Якби ви могли щось змінити, що б це було?"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, відповідаючи на питання Дорофєєвої: "купив би долари по 5,5‰", "одне з перших, це не нервувати і не знижувати свою ж самооцінку❤️", " я б хотіла щоб люди не були залежні від соцмереж,я б видалила їх!І тоді ми стали б щасливішими😉"," підійшла б до вас сфоткатися в 2017 році в таборі😔","чесно не хотілося б нічого міняти хотілося б тільки домогтися своїх цілей💥".