Зірка "Дикого ангела" відома латиноамериканська акторка та співачка Наталія Орейро випустила пісню про пандемію та коронавірус іспанською та російською мовами.

Відомо, що своє нове творіння Наталія Орейро створила у розпал пандемії. Пісня була записана у п'яти різних студіях, розташованих в Буенос-Айресі, Монтевідео і Лос-Анджелесі.

Зазначається, "Будемо танцювати" - це позитивний, обнадійливий погляд на життя через музику і танці, що особливо актуально у період пандемії, коли багато людей почуваються пригніченими і засмученими.

Наталія Орейро, фото: instagram.com/nataliaoreirosoy
Наталія Орейро, фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

Наталія Орейро, кадр з кліпу
Наталія Орейро, кадр з кліпу

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Пісню російською та іспанською мовами під назвою "Будемо танцювати" (Listo Pa'bailar) Наталія Орейро випустила спільно з гуртом Bajofondo.

У новій композиції Наталія Орейро пропонує помріяти про нові зустрічі з найріднішими людьми після пандемії коронавірусу, а зараз кличе танцювати дистанційно.

Варто зауважити, що зірка "Дикого ангела" неодноразово заявляла про свою прихильність до Росії, адже там у неї є багато шанувальників. Співачка, зокрема, виконує російськомовні версії своїх хітів.

Нагадаємо, зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро показалась у чому мати народила і з немовлям на руках: "Наш світ зупинився". Наталія Орейро опублікувала кадри зі своїм маленьким сином

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Дикий ангел" Орейро показала світу свою кішечку. Актриса і співачка Наталія Орейро показала незвичайне фото в соцмережі

Також "Знай.ua" писав, що "Дикий ангел" Орейро покрутила попою у "дірявій" сукні – все видно. Актриса і співачка Наталія Орейро показала яскраві фото в незвичайному образі