З'явилися нові подробиці загибелі 8-річного хлопчика, якого підпалила власна мати.

Про подробиці події пишуть росЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері, 15 березня на хуторі Заріччя Курської області. За словами сусідів, 31-річна жінка посварилася з 8-річним сином в ході побутової сварки. Після цього вона вивела його у двір, облила горючою речовиною і підпалила.

У поліції повідомили, що, коли жінка зрозуміла, що накоїла, почала збивати полум'я і викликала швидку. Хлопчика доставили в місцеву лікарню з опіками третього ступеня, після чого перевели в обласну лікарню Курська і прооперували. Далі його збиралися направити санавіацією в Нижній Новгород, проте до ранку середу дитина померла.

Пізніше правоохоронці уточнили, що гасити дитину вибіг чоловік підозрюваної, який не є батьком хлопчика. Він заніс потерпілого в будинок і сказав дружині викликати швидку допомогу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Бауліна з дітьми, фото: pdmnews
Бауліна з дітьми, фото: pdmnews

Сусіди підозрюваної розповіли для "Life shot", що жінка абсолютно не дбала про дітей (у загиблого хлопчика є старша сестра Наташа), використовуючи їх в якості робочої сили.

Однією з сусідок дівчинка розповіла, що мати приїхала з роботи зла, оскільки посварилася з чоловіком, і вимістила всю злість на дітях. Вона обурилася, чому вони досі не розтопили піч, на що вони відповіли, що молодший налив у бензин води. Тоді жінка заявила, що сама їх спалить.

За однією з версій, мати спалила свого сина тому, що той розповів вітчиму про її зраду з якимось чоловіком на прізвисько Хохол. Увечері чоловік вирішив поговорити з горе-дружиною, а коли та дізналася, що її видав син, то пішла у двір, щоб підпалити його. Якийсь час жінка не давав вітчиму гасити хлопчика.

За даними слідства, сім'я перебувала на обліку у територіальних органів системи профілактики бездоглядності та правопорушень неповнолітніх. Сама ж підозрювана з листопада 2016 року по 15 березня 2021 року не виконувала обов'язки по вихованню сина, систематично його б'ючи і ображаючи. За це її неодноразово притягували до адміністративної відповідальності.

На даний момент 31-річну жінку затримали, вирішується питання про її арешт. Їй інкримінували кримінальну статтю про замах на вбивство малолітнього, вчинене з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, що українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "показував геніталії, душив дітей".

Як повідомляв портал Знай.иа, горе-мати викинула новонароджених двійнят, як сміття:"Думала, не помітять".

Також Знай.иа писав, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху.