Депутатка від партії "Слуга народу" Леся Забуранна прийшла на роботу до парламенту у відвертому леопардовому вбранні.

Відповідне фото опублікував український фотограф Ян Доброносов в Facebook.

Серед народних депутатів українці все частіше помічають нестандартні вбрання, які не завжди доречні для роботи у Верховній Раді. На одному з останніх засідань парламенту помітили черговий "модний вирок" від "Слуги народу" Лесі Забуранної.

Народна обраниця прийшла до Верховної Ради в довгій леопардовій сукні з напівпрозорої тканини. Незважаючи на те, що Забурана одягла під нього чорний топ, не побачити її декольте було складно. На додаток до образу депутатка одягла золотий ланцюжок, накрутила волосся і зробила нюдовий макіяж.

Леся Забуранна / фото: Ян Доброносов
Леся Забуранна / фото: Ян Доброносов

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше в мережі з'явилися ще знімки відвертого вбрання Лесі Забуранної. На них видно, як вона схилилася над своїм колегою, виставивши напоказ пишний бюст. В ході таємничої розмови з парламентарієм, дівчина кокетливо посміхалася.

Леся Забуранна / фото: соцмережі
Леся Забуранна / фото: соцмережі

Користувачі Мережі розійшлися в думках щодо вбрання Забураної. Деякі відзначили, що сукня на ній сидить просто шикарно, проте інші написали, що це невідповідний наряд для такого місця роботи.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко знову запалила в залі парламенту: "красуня!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тимошенко в образі " Снігової королеви "влаштувала розбірки:" у вас немає настрою?".

Також Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко знову здивувала українців:"Ооо, Жанна д'арк".