Шлюборозлучний процес голівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта триває вже 5 років. Зірки розлучилися в квітні 2019 року, але досі не з'ясовані питання щодо опіки над шістьма дітьми і фінансових справ.

У 2016 році їх старший син Меддокс посварився з Піттом на борту приватного лайнера, після чого акторка звинуватила Бреда в жорстокому поводженні з дітьми. Тоді подейкували, що це стало однією з причин розлучення пари. Правда, після перевірки ФБР і Департаменту у справах дітей і сім'ї округу Лос-Анджелес з актора всі звинувачення зняли.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages
Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

За даними видання The Sun, Джолі готова надати докази і свідчення домашнього насильства у зв'язку з новою стадією шлюборозлучного процесу. Проте знаменитість не дала жодних вказівок на те, що "насильство", згадане в документах, було пов'язане з її колишнім чоловіком. Анджеліна надасть свідчення дітей і самого Бреда.

Як відомо, Джолі подала на розлучення з Піттом у вересні 2016 року, пославшись на розбіжності після двох років шлюбу і 12 років спільного життя. Бред домагається спільної опіки над неповнолітніми дітьми, в той час як його колишня дружина хоче сама займатися їх вихованням.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Анджеліна Джолі зважилася на розмову про домашнє насильство: "Постарайтеся знайти союзників".

Як повідомляв портал Знай.uа, Бред Пітт не витримав любовного трикутника і розпрощався з красунею Потуральскі.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі розповіла про взаємини з Бредом Піттом і дітьми.