У Москві після обговорення закону про відповідальне поводження з вихованцями напали на відомого захисника прав мисливців Максима Парфір'єва.

Як повідомляють російські ЗМІ, у Парфір'єва і двох його соратників вистрелили з газового пістолета. Інцидент стався біля будівлі Громадської палати на Тверській-Ямській.

Саме там сьогодні обговорювали закон про відповідальне поводження з вихованцями, зокрема й мова йшла про проблему бездомних тварин. Після того, як Парфір'єв вийшов з будівлі, до нього підбіг чоловік і вистрелив просто в обличчя.

Максим Парфір'єв, фото: Телеграм / Mash
Максим Парфір'єв, фото: Телеграм / Mash

У результаті нападу Максим Парфір'єв і два інших громадських діячі - учасники слухань у Громадській палаті РФ, присвячених проблемі бездомних тварин (Світлана Іллінська та Олександр Кулагін), знаходяться у лікарні з опіками очей і гортані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Був один нападник, він вистрілив з газового пістолета і потрапив в очі Максиму Парфір'єву", - сказав президент центру правового зоозахисту Олександр Кулагін.

Олександр Кулагін додав, що цей напад не можна назвати випадковим. Адже, за його словами, погрози від радикальних зоозахисників почали надходити їм ще напередодні. Водночас Парфір'єв відомий як захисник прав мисливців.

Максим Парфір'єв, фото: Телеграм / Mash
Максим Парфір'єв, фото: Телеграм / Mash

Нагадаємо, мужній старшина роти пригадав пекельний бій, в якому втратив друга: "Хотіли деморалізувати". Чоловік до служби в армії працював зварювальником на будівництві

Як повідомляв портал "Знай.ua", кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся у стрій, щоб боронити Батьківщину: "Жодного разу не пожалкував". Кулеметник Кирило вслужить в окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха

Також "Знай.ua" писав, що Кошовий та Ткач з Кварталу благають українців про допомогу: на кону сотні дитячих життів. Євген Кошовий та Юрій Ткач звернулися до українців з проханням