Популярна співачка та ексучасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва потішила радісною новиною - у неї знайшовся "брат", до того ж зірковий!

На своїй сторінці в Інстаграмі Віра Брежнєва виклала статтю одного з російських сайтів. У статті про нового "Холостяка" Тіматі замість фотографії його батьків виклали маму і тата Брежнєвої, яка з гумором сприйняла ситуацію.

"На фото мої батьки! Все-таки у мене є брат і це Тіматі. Новина року! Дякую виданню за відкриття у нашій сім'ї", - написала співачка.

Скріншот: instagram.com/stories/ververa
Скріншот: instagram.com/stories/ververa

Скріншот: instagram.com/stories/ververa
Скріншот: instagram.com/stories/ververa

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У статті під заголовком "Таємний ідеолог "Холостяка": хто стоїть за Тіматі і від кого залежить його вибір у шоу" розповіли про маму співака Симону Юнусову. Статтю проілюстрували підбіркою фотографій і чомусь туди потрапили й батьки Вєри Брежнєвої. Наразі цієї фотографії уже немає на сайті.

Нагадаємо, 14 березня в Росії вийшов новий сезон проекту "Холостяк", де дівчата будуть боротися за серце відомого виконавця Тіматі. Ведучим цього сезону став учасник українського Холостяка Микита Добринін.

Тіматі, скріншот відео
Тіматі, скріншот відео

Нагадаємо, Моргенштерн злив переможницю "Холостяка": відпочиває разом з Тіматі на Мальдівах. Тіматі не зміг приховати свою фаворитку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Брежнєва під впливом Jerry Heil вистрибнула у вікно, щоб об'єднатися із Всесвітом. Новою роботою співачка нагадала, що ми не самотні - всередині кожного з нас є цілий світ

Також "Знай.ua" писав, що Микита Добринін став ведучим російського "Холостяка" і намагається приховати це від українців. Микита Добринін став ведучим нового сезону шоу "Холостяк"