Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram нову публікацію, в якій показав кумедний момент з "Ліпсінк батл".

Як відомо, нещодавно 37-річний телезірка взяв участь у шоу перевтілень на каналі 1+1. Так, Григорій спочатку виступив в образі Вітні Х'юстон. Потім було його тріо з Євгеном Клопотенком і Оленою Кравець в образі Наталії Могилевської. Варто зазначити, що ведучий ідеально впорався із завданням і вразив глядачів номером.

"Танець на біс 💃🏻 Дякую вам, любі мої, за ваші коментарі та відгуки - вони надихають і ще раз доводять, що варто експерементувати та часом виходити зі звичної зони комфорту 🌟 Це був класний досвід - я отримав шалений заряд та масу задоволення 🕺🏻 Будьте сміливими та діліться своїми талантами з оточуючими 🌟 Ваш Вітні Гріша Могилевська 🤣", - написав Решетник.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "холостяк" Заливако роздягнув учасницю на першій же зустрічі: "Не встигла схуднути".

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника показала фігуру після третіх пологів: "Ідеал".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник вразив схожістю "холостяків" Михайла Заливако і Макса Михайлюка: "Вони що брати?"

Також портал Знай.uа писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві: "Людей дурила в Чернівцях".