Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася Нова петиція. Люди знову вимагають відмовитися на зимового часу, і залишитися на літньому.

Таким чином повідомляється, що вимагає цього у своїй петиції українець Гальченко Олег Станіславович. Він вважає, що Україні потрібно залишитися на літньому часі, і також зберегти час UTC +3.

Петиція на сайті президента, фото: скріншот
Петиція на сайті президента, фото: скріншот

З переведенням годин на літній час, що має відбутися вже в кінець цього Березня, автор петиції пропонує відзначити практику переходу на зимовий час. На думку українця в країні має бути єдиний час (GMT) TimeZone: UTC + 3.

Київ, фото: Знай.иа
Київ, фото: Знай.иа

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Справа в тому, що в зимовий період жителі змушені більше витрачати на електроенергію, все через те, що темніє на годину раніше.

"Тому залишати зимовий час-повна маячня. А ті більше аргументувати це націленістю на протидію агресії з боку Російської Федерації " - пише Станіслав Гальченко.

Петиція була опублікована в середу, 17 березня. За добу їй вдалося зібрати 83 підписи з потрібних 25 тисяч. У неї є ще три місяці для того, щоб набрати голоси, і тільки тоді президент України розгляне цю пропозицію.

Раніше ми повідомляли, перехід на літній час можуть скасувати, українцям пояснили плюси і мінуси.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна назавжди може залишитися на "зимовому"часі, Парламент проголосував"за".

Також "Знай.ua" писав, Скасування переходу на літній час: як виглядатиме світловий день в Україні