Весна вже стрімко рухається до свого екватора, зовсім близько квітень місяць, а за ним і теплий nравень, в якому багато школярів і абітурієнтів почнуть складати іспити ЗНО. Є тисячі питань, які хочуть поставити майбутні студенти.

Саме тому в Українському центрі оцінювання якості освіти нагадали про терміни складання іспитів, а також розповіли ще кілька нюансів щодо графіка ЗНО-2021.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Українського центру оцінювання якості освіти в мережі Facebook.

Публікація УЦОЯО, скріншот: Facebook
Публікація УЦОЯО, скріншот: Facebook

"Всі тестування в межах основної сесії ЗНО - 2021 пройдуть відповідно до затвердженого раніше графіка, а саме 21 травня - хімія; 24 травня - іспанська, німецька, французька мови; 25 травня - Англійська мова; 28 травня - математика, математика (завдання рівня стандарту); 1 червня - Українська мова, Українська мова та література; 4 червня - Історія України; 7 червня - фізика; 10 червня - біологія; 15 червня - географія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ми розуміємо труднощі, пов'язані з неможливістю організації свята Останнього дзвоника у зручний для учасників освітнього процесу день, 28 травня, та інші ускладнення, пов'язані з організацією навчальновиховного процесу у дні проведення ЗНО.

Переконані, що суспільний діалог з освітньою спільнотою при укладенні календарного графіка проведення ЗНО вже у 2022 році уможливить створення комфортних умов для учасників оцінювання, здобувачів освіти на різних його ланках, а також для педагогів.", - повідомляють представники УЦОЯО.

Публікація УЦОЯО, скріншот: Facebook
Публікація УЦОЯО, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, реєстрація на ЗНО-2021: до якого числа і як перевірити документи.

Як повідомляв Знай.uа, стартувала реєстрація на ЗНО 2021: дати проведення та перелік документів.

Знай.uа писав, в Україні стартувало пробне ЗНО: названо точні дати та умови участі.