Співачка Наташа Корольова народилася і виросла в Києві, але вже довгий час проживає в Росії, а через свою неоднозначну політичну позицію їй закритий в'їзд в Україну. Тим не менш, її приїзду продовжують очікувати шанувальники, якщо судити з коментарів в Інстаграме.

На своїй сторінці в соціальній мережі Корольова анонсувала свій концерт в Москві — перший за довгий карантинний час, а також Перший після медійного скандалу з опублікуванням відео зради чоловіка зірки стриптизера Сергія Глушка, більш відомого як Тарзана.

"Дорогі друзі! Зовсім скоро, рівно через місяць,17 квітня в Москві в @vegascrocuscity ми нарешті зможемо всі разом побачитися і зануритися в чарівний світ моєї музики, в світ ваших улюблених пісень, як в добрі доковидні часи! Я і моя # бандакоролевой з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами і готуємо для вас найкраще - адже кожен з нас цього заслуговує! Крім золотих хітів, запальної хореографії, бомбічного звуку і світла, вас чекають дуже приємні сюрпризи (а як же без них)! Отже, зустрічаємося Москва 17 квітня о 19.00 в Вегас Сіті Холі", - йдеться в публікації.

У коментарях користувачі соцмережі почали цікавитися, чи є в планах співачки відвідування і їх міста — мова зайшла і про Україну.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Дуже чекаємо в Україні. ❤️"

"Спасибі вам, Наташа, за шикарний концерт в Кірові! Було супер, хочеться повторити ❤️❤️❤️"

"Наташинька прижайте в Італію. Чекаємо Вас. Рим - - - Україна--Львів"

Але не всі ак позитивно налаштовані на адресу королевою. Пригадують їй і зраду України.

Так, на коментар: "Наташа, ми тебе чекаємо в Харкові, в Україні!!! Коли????"- прийшла критика українців.

"На Росію їдьте, там послухаєте) і її і Лорачку, і Повалійку . в Україні сподіваюся їх довго не буде", - йдеться в одну з відповідей.

"Одні вже Путіна на Донбасі чекали! Досить їм тут шастати, нехай співають в Сибіру! І ви туди махніть, безвіз же не скасували", - пишуть в іншому.

Раніше ми повідомляли, Наташу Королеву засипав квітами юний красень, дружина Тарзана розтанула.

Як повідомляв "Знай.иа", Наташа Корольова зізналася в коханні чоловікові і це не Тарзан.