Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила погостювати в рідну Одесу, адже не бачилася з близькими майже півтора року. Так, артистка подивилася один з епізодів шоу "Холостяк" і була сильно здивована побаченому. Красуня назвала проект знеціненням жінок, які бігають за чоловіком і боряться за нього, не шкодуючи сил.

Зірка зазначила, що учасниць "оглядають, як коней", а численні шанувальники шоу формують свої соціальні принципи, виходячи з саморобного рейтингу наданих дівчат. Також Регіна побажала всім учасницям знайти справжнє кохання без кастингів і піару.

"Дуже у мене суперечливі почуття викликає проект #Холостяк .

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З одного боку приводить в лють ідея, яка змушує дівчат приносити дари, щоб сподобатися чоловікові трохи більше, ніж суперниця; дівчат оглядають як коней 🐎, перевіряють «копита», «зуби», «хвіст» і «гриву».

Хіба це не знецінює дівчину як особистість? З іншого боку - красиві самодостатні незалежні дівчата самі туди йдуть з власної волі, 😞 😪 а мільйони людей дивляться на ці скачки довгоногих і білозубих, створюючи рейтинг і формуючи нові соціальні принципи🥴, а з третього боку - як же хочеться щастя для кожної з учасниць проекту, щоб не потрібно було проходити кілька етапів «оглядин», кастингів, ще й публічних, щоб знайти любов.

Що ж це насправді - пошук любові або жага піару?"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася