Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка присвятила трек, який за короткий час став хітом, всім дівчатам, нагадуючи кожній, яка вона унікальна, а 18 березня презентувала ще я яскравий кліп, в якому взяли участь колеги Насті: ведуча Леся Нікітюк, співачка Даша Астаф'єва, блогерка Тетяна Парфільєва і краща подруга Каменських, дизайнерка Анна Андрійчук.

Зірки приміряли незвичайні стильні образи, які доповнювали креативними зачісками і макіяжем. При цьому сама Каменських нібито змінювала кілька локацій: спальня, автомобіль, салон краси, їдальня і рожевий диван. Виконавиця зазначила, що вони вдосталь повеселилися, знімаючи ролик.

"КЛІП" "Девочки рулят" ВЖЕ НА YOUTUBE 👭 🤟

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нехай це відео перенесе вас в красивий дівчачий світ, де живуть сильні, зухвалі, впевнені в собі дівчата, які сміливо йдуть вперед, кайфують від життя і від себе самих! 💖

Сідайте з нами в рожевий Cadillac і поїхали! Сьогодні, як і завжди, дівчатка рулять! 💕"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.