Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість порадував шанувальників довгоочікуваною новинкою - кліпом і піснею "Sasha", яка стала п'ятою його композицією за останні два роки. Так, артист знімав ролик в їх з Надею Дорофєєвою заміському будинку, організувавши справжній рум-тур, змінюючи локації від ванної кімнати до спальні і просторої гардеробної дружини.

При цьому Володимир приміряв ще й кілька яскравих вбрань, присвятивши трек складним відносинам і бажанням коротко підстригти волосся після розставання. Також Дантес зізнався, що слова для "Sasha" допоміг дописати йому продюсер і репер Потап.

"Не можу повірити, що пишу це, але так, просто зараз на YouTube завантажився кліп на мій п'ятий сингл - Sasha.

Ще три роки тому я був щільно пов'язаний з подорожами, їжею і реаліті шоу. Сьогодні ось випускаю вже п'яту пісню і не планую зупинятися. Більше кайфу від того, що ти можеш фізично відчути, почути свою роботу, може бути тільки від того, що ви слухаєте, любите і ділитеся треками.
Продовжую писати музику завдяки вам, друзі!

Про трек: йому вже близько року. Склав я його підбираючи і граючи на гітарі 5'nizza. Наспівував собі під ніс " Забудь все, що було раніше...", але просилося ім'я.
Ви мені, до речі, і допомогли вирішити, що це буде Саша)) а дописати трек допоміг @realpotap .
Трек про складні розставання і необдумані вчинки у перукарів) Думаю, у кожної з вас з'являлися думки, щось в собі змінити: зробити татуювання, пірсинг або з довгих зробити каре, після невдалих відносин😏"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.