Українська плюс-сайз модель Міла Кузнєцова, відома своїм рекордним натуральним бюстом 15-го розміру, займається доброю справою і підтримує собачок. І схоже, що тварини віддячують їй тим самим.

У своїй останній публікації у соціальній мережі "Інстаграм" жінка з видатними грудьми позує з дуже красивим псом чорно-білого кольору, який може кинути виклик принадам Кузнєцової своїм розміром.

"Собаки, бережи їх Бог, вважають, що людина - істота слабка, беззахисна, потребує постійної любові і турботі. Лизнеш ненароком руку, потрешся волохатою мордою об ногу, і бідний господар знає: друг не покине його в біді", — написала у підписі до посту Міла.

Жінка своїм великим серцем і грудьми завоювала увагу не лише української, але й світової аудиторії. Тим більше, що їй є чим похвалитися — не так давно вона була вже рекордсменкою з "лише" 13-м розміром, а тепер вже звітує про 15-й, що не може не вражати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Та головне - що домашні улюбленці теж дуже люблять Мілу - варто сподіватися, що їх оселя сповнена взаємною турботою.

Міла Кузнєцова, фото Instagram
Міла Кузнєцова, фото Instagram

Нагадаємо, Міла Кузнєцова потрясла 15-м розміром у басейні, всі оніміли: "Найяскравіші емоції".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова вирішила підказати підписникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.