Відома українська акторка, улюблена мільйонами в ролі "Роксолани" Ольга Сумська частенько ділиться зі своїми шанувальниками пригодами з акторського життя. Здається ще нещодавно акторка побувала в Харкові з новим спектаклем і раділа кінцю "вірусу". Однак у артистки є ще багато чого цікавого розповісти своїм глядачам.

Тала Калатай, скріншот: YouTube
Тала Калатай, скріншот: YouTube

Так, Ольга Сумська побувала в гостях у журналістки Тали Калатай, де поділилася свіжими історіями про театр, "російську драму", про життя старшої доньки, про талант Віталія Борисюка, про роботу в Польщі і про булінг.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Ольги Сумської журналістці Талі Калатай, яке було опубліковано на YouTube-каналі "TalaVision".

Тала Калатай та Ольга Сумська, скріншот: YouTube
Тала Калатай та Ольга Сумська, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Окрім купи важливих і цікавих питань для Ольги Сумської з'явилася "мовна" тема, на якій Тала і Ольга вирішили зупинитися й приділити їй кілька хвилин.

В один момент Тала Калатай запитала про подорож Олі на курорт "Буковель" і про її прямі ефіри звідти. Журналістка нагадала, що підписники дорікнули Олю в тому, що вона своїм акцентом "познущалася" над українською мовою.

"Я коли приїжджаю на Західну Україну починаю так говорити. Це ж нормально. Ну де познущалася? Це не знущання. Це ви мені говорите? Людині, яка з дитинства обожнює цю мову, яка пишається нею, яка є носієм цієї мови? ... Ти знаєш, люди взяли манеру, якщо я десь щось, ось хтось ніби спостерігає. Мої фрази настільки потрібно контролювати, а я емоційна.", - розповіла Ольга.

Журналістка перебила Ольгу і просила, чому ж таке відбувається. На що Ольга відповіла просто: "Я думаю, під замовлення".

Також Тала Калатай нагадала про історію про негатив до Олі через співпрацю з мером Харкова Геннадієм Кернесом.

"Це така хвиля негативу почалася з того моменту, коли нам подзвонили з Харківської адміністрації і попросили щиро записати співчуття родині Кернеса для закритої панахиди. Я роблю акцент, для закритої панахиди. Так, російською мовою. Тому що Харків в більшості російськомовний. І це факт. Ми записали, тому що ми часто співпрацювали, Геннадій нас часто запрошував, як ведучих, на свято Дня перемоги, на День міста. І протягом десяти років ми були його улюбленими ведучими... Потім взяли фото з 2013 року, де ми в стрічках (георгіївських - ред.), скріншот - це все з'явилося в інтернеті плюс цифри.", - зазначила акторка.

Ведуча запитала знову: "Оля, кому це може бути вигідно?". На що акторка відповіла коротко: "Питання риторичне, комусь це потрібно.

Раніше повідомляли, засмучена Ольга Сумська розкрила багаторічну таємницю: "Біль не вщухає...".

Як повідомляв Знай.uа, щасливий Зібров встромив вуса між двома блондинками: чоловік-цунамі.

Знай.uа писав, Ольга Сумська смажила Борисюку млинці, а вийшов світлофор.