Історія зі зникненням жінки на Карибських островах, яка вже раніше нашуміла у зарубіжній пресі, отримала несподіваний поворот: друзі британки, на пошуки якої кинуті рятувальні служби, розповідають, що це не міг бути нещасний випадок.

Про це повідомляє Yahoo News.

41-річна Сарм Геслоп перебувала зі своїм хлопцем на судні "Сирена Сонг", пришвартованому до затоки Френк на острові Сент-Джон-Вірджинія, коли вона безслідно зникла.

Геслоп, піддану Великобританії, востаннє бачила 7 березня, а через день її хлопець повідомив про зникнення. Вважається, що вона пропала через деякий час між 22:00, коли вона повернулася після обіду, і 2:00, коли її партнер виявив, що вона пропала безвісти.

Хоча існували припущення, що пані Геслоп впала з катамарана, друзі повідомили місцевим ЗМІ, що їм здається, що в такий сценарій "неймовірно важко" повірити, оскільки човен знаходився на мілководді.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Таємниця також поглиблюється після того, як свідок розповів подрузі, що почув крик у ніч, коли вона зникла.

"Насправді важливо відзначити, наскільки близько човен. Багато людей повідомляють, що вона загубилася в морі. Вона ні. [Човен] знаходиться лише у [36 метрах] від берега", — стверджують друзі зниклої безвісти.

Поліція також припустила, що вона, можливо, втекла з острова. Однак деякі факти суперечать і цій версії.

"Ми чули, що телефон, паспорт та все майно Сарми залишили на човні, де вона жила зі своїм хлопцем. Вона не просто зникне, не залишивши сліду. Вона кмітлива і розсудлива, це зовсім не схоже на неї, це просто не має сенсу", — стверджує джерело.

"Ми поки що не змогли здійснити обшук човна і зробимо це у свій час", - заявила поліція.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.