Українське телевізійне шоу "Ліпсінк Батл" продовжує вдаватися до гострих поворотів і демонструє й справді дуже влучні, оригінальні й несподівані перевтілення.

Цього разу на українській сцені виступлять двійники Адель, Фредді Мерк'юрі (до речі, соліста Queen гратиме інший відомий вусань Павло Зібров), Джастіна Тімберлейка та Рікі Мартіна.

"Адель, Фредді Мерк‘юрі та Джастін Тімберлейк — цього випуску на «Ліпсінк батлі» будуть світові зірки🤩

Також Мішель Андраде вразить образом Рікі Мартіна, а Lida Lee приміряє на себе образ з мюзиклу «Chicago»", — пишуть про це на інстаграм-акаунті ЖВЛ.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На образ підопічної компанії Потапа MOZGI й справді варто звернути увагу — дівчина стоятиме у батлі проти Лінди Лі.

"Спеціально для виступу на «Ліпсінк батлі» Мішель примірить на себе справжній чоловічий торс та зробить коротку зачіску. Цікаво, що під час її грандіозного виступу на сцені шоу піде дощ.

Підтримуватиме Мішель на «Ліпсінк батлі» її колишній хлопець, співак та учасник шоу «Голос країни» Нікіта Ломакін. А відповідаючи на гострі запитання ведучих Тіни Кароль та ПТП, співачка розповість про їхнє минуле", — пишуть на офіційному інста-акаунті шоу "Ліпсінк Батл"

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.