Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів. Так, артистка показала уривок з шоу "Слава+", де давала відверте інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну, поговоривши як про творче, так і про особисте життя.

Красуня зізналася, що у відносинах з чоловіком Вадимом вона дуже турботлива, а тому нерідко жартівливо називає себе "бабусею з функцією м*нета". При цьому красуня зазначає, що і приготує їжу, і нагодує, і подбає про тепло, однак, за словами Полякової, кожному чоловікові теж важливо бути турботливим і частіше радувати любих жінок.

@polyakova_olya

Супербабушка 💋

♬ оригинальный звук - Оля Полякова

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Знаєш, як я це називаю? Бабуся з функцією м*нету.

Тому що я готую, нагодую, шапку одягну, шарфик зав'яжу, відправлю, ну і... все випливаюче ще потім.

Тобто я дуже турботлива"

"Чоловік повинен бути турботливим. Дуже повинен, так. Він повинен передбачати. Але це відбувається лише тоді, коли вони не розслабляються.

Мужики дуже часто розслабляються в шлюбі, перестають уже думати про те, що це жінці потрібно.

І якщо ви дорожите цією жінкою, то їй потрібно показувати..."

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора