Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, ведучий проекту Володимир Остапчук за 8 випусків шоу вже встиг приміряти безліч різних образів, наприклад, Джокера або принцеси Ельзи з мультфільму "Крижане серце", а тепер заінтригував забавним вбранням з дев'ятого ефіру, де перевтілиться на жінку, а точніше Бабса Баберлея, персонажа з фільму "Здраствуйте, я ваша тьотя!" 1975 року. Володимир виставив спільне фото з Андрієм Данилко, який ніжно обіймав його ззаду просто на сцені.

"Твої сірники, мої дрова 😂 😂 😂

Я вже представляю наступний ефір @maskaukrainetv
Субота, 21:00 на @kanalukraina"

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Остапчук показував, як гримери створювали для нього жіночний образ - ведучий різко набрав вагу завдяки збільшеним щокам і підборіддю.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".