Стало відомо про нову петицію, яка з'явилася на сайті президента України. Чого тепер вимагають громадяни від влади.

Таким чином повідомляється, що петиція була написана Єременко Олександром Анатолійовичем. Він вважає, що потрібно збільшити покарання за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Також, він бажає, що для таких людей не було ніяких виправдань, якщо раптом в результаті аварії загинули невинні люди. Ніяких пом'якшуючих обставин, і це буде правильно.

Петицію він вирішив створити у світлі останніх подій в Україні, і зокрема в столиці, місті Київ. Олександр Єременко просить збільшити покарання за скоєння ДТП у нетверезому стані.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Розглядати справу про водіння машини п'яним він пропонує як кримінальну відповідальність за статтею замах на вбивство.

"За ДТП, де загинули люди - 30 років колонії без права заплатити заставу, апеляції і т. д. скільки ще вбивці будуть безкарно їздити і вбивати" - сказано в кінці повідомлення.

Створена петиція була в середу, 17 березня. За добу вдалося зібрати 48 голосів з 25 тисяч необхідних. У петиції ще є три місяці, щоб зібрати всі потрібні підписи.

Нагадаємо, раніше У Харкові мажор задавив пенсіонерку на зупинці і відбувся умовкою

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Харкові легковик знесла стовп, який впав на маршрутку з людьми: "підрізали"

Також "Знай.ua" писав, що Аварія на острівці в Харкові: після чотирьох місяців Коми померла жертва" дружка " Зайцевої з Єгипту