Стало відомо про те, що Україна приймає з офіційним візитом президента Литовської Республіки Гітанаса Науседа. З'явилися перші фотографії.

Таким чином повідомляється, що офіційна церемонія відбулася в четвер, 18 березня в столиці. Президента зустрічали біля Маріїнського парку. Про це говоривши на Facebook-сторінці офісу президента.

Пізніше, на сторінці ОПУ в соціальній мережі Instagram з'явилися перші фотографії з заходу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після церемонії президенти України і Литви повинні були провести переговори, і підписати українсько-литовські двосторонні документи, і відповісти пізніше на питання журналістів.

Зеленський спільно з Науседа візьмуть участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес і держава"» Запросив главу Литовської держави сам президент України.

Крім того, Гітанас Науседа виступив у Верховній Раді України в п'ятницю, 19 березня. Відбудеться це відразу після Години запитань до уряду.

На сторінці президента Литви в соціальній мережі Instagram також з'явився пост, в якому він розповів про свій візит в Україну.

Нагадаємо, що до парламенту має прибути президент Литви Гітанас Науседа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко отримав удар від Литви та Естонії: Білоруська АЕС не потрібна європейцям.

Також Знай.uа писав, що Олена Зеленська зробила незвичайний вибір у Литві, такого в Європі не бачили вже давно.