Українці втомлюються терпіти зажерливі апетити можновладців до розкоші. Ще гострішою й абсурднішою ситуація стає на тлі розвинених західних країн, де чиновники навіть топ-рівня не дозволяють собі зайвих витрат.

Прикладом скромності посадовця ділиться фейсбук-акаунт Всеукраїнської асоціації пенсіонерів.

У публікації розповідається про міністерку праці Швеції Ілву Йоханссон, яка подорожує звичайним потягом.

"А ЩО, ТАК МОЖНА???

Шведська жінка повертається додому і чекає на потяг. Вона купила собі сендвіч, на випадок якщо вночі захочеться їсти. Її усмішка на камеру виглядає природно і доброзичливо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Все б нічого, але...

Цю жінку звуть Ілва Джулія Маргарета Йоханссон і вона є міністром праці Швеції. А ще вона пересувається без лімузинів і охоронців. Йоханссон - одна з найуспішніших соціальних міністрів Швеції. За час терміну її перебування на цій посаді вона встигла ґрунтовно знизити безробіття в країні", — йде мова у дописі.

Йлва Йоганссон, фото Фейсбук
Йлва Йоганссон, фото Фейсбук

Українців розлютило, що вітчизняні чиновники собі дозволяють занадто розкішний спосіб життя аж до приватних літаків та яхт попри низький рівень життя населення.

"ПЕРЕДАЙТЕ це повідомлення до ВР та офісу президента, щоб вони ЗНАЛИ, як ЗАКОРДОННІ ВИСОКОПОСАДОВЦІ виконують свої повноваження.НЕ з матюками, кортежним супроводом по 10-15 машин, а спокійно, тихо і дуже просто!Тому ті країни й багаті!А тут кожне цабе має по 10-15 замів-помів,зампомпомів з величезними окладами та держзабезпеченням, ВИГРІБАЮТЬ З БЮДЖЕТУ АСТРОНОМІЧНІ СУМИ НА СЕБЕ, даючи кріпакам-утриманцям лиш засоби для жалюгідного животіння."підвищили" пенсії на 50-200 грн, а ціни у магазинах зросли на 40-60 відсотків до минулорічних. І ніякі чинуші до цього не прикладають уваги та спроби вплинути на те здирство", — йде мова у показовому коментарі.


Нагадаємо, міністр Степанов розповів, коли вакцинують всю Україну: "Забезпечимо доступ до кінця…"

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни.