В Україні, 19 березня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, вітру практично не буде, також як і опадів і високої температури. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, завтрашній день надає хорошу можливість прогулятися де-небудь в парках, скверах, або взагалі в дальних районах міста. Адже така ситуація з вітром відбувається дуже рідко.

Ні сильного вітру, ні істотних опадів завтра не буде. Можливо, залишки діяльності циклону все ж спровокують невеликий дощ або мокрий сніг. Однак нічого серйозного не станеться. Температура повітря у всіх областях очікується в межах + 2℃ ...+ 6℃ вдень, -6℃ ...+ 3℃ вночі. У Криму до + 5℃ ...+ 9℃, і біля нього теж буде тепло. Наприклад, в Херсоні температура буде в подібних позиціях.

Температура повітря в Києві буде близько + 3℃ ...+ 5℃ вдень, вночі -1℃ ...+1℃. Вітер буде північно-західним (7-12 метрів в секунду). На вихідних ситуація практично не зміниться. Лише в західній частині України вночі буде набагато холодніше.

Погода на 19 березня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр
Погода на 19 березня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.