Як відомо, в Україні запустили нове шоу під назвою «Маска», в журі якого сидять зіркові артисти. На офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram постійно викладають нарізки з випусків.

Таким чином повідомляється, що сталося так і цього разу. Адміни опублікували розмову між Настею Каменських та Ольгою Поляковою. Вони показували, хто як може спотворювати власний голос.

У них відбувся діалог, поки інші члени журі обговорювали, хто ж може ховатися під маскою.

Настя показувала, що вона вміє змінити свій голос до невпізнання, і навіть одного разу озвучувала мультик. Оля Полякова ж показувала, що у неї так не виходить, але все одно зробила спроби.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Маска, фото: скріншот публікації
Маска, фото: скріншот публікації

В кінці вона заговорила вже своїм голосом, але, зробила його більш грубим.

На сторінці "Маски" під постом автори пишуть: "Признавайтесь, ви вмієте так говорити? Не пропустіть новий випуск гіпершоу МАСКА вже цієї суботи, 20 березня».

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана. Так, під загальним фото артистка звернула увагу на те, що Леся набагато вище її і вирішила пожартувати.

Також Даша Астаф'єва показала Селфі і процитувала свого колишнього. Примітно, що артистка залишилася тільки в червоному худі, забувши про Штани.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.